Xander De Rycke

Facebook koop tickets
Omwille van de huidige maatregelen omtrent het coronavirus wordt deze show verplaatst van 13 januari 2022 naar 14 april 2022. Tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Alle ticketkopers worden gecontacteerd via mail door Ticketmaster. (De oorspronkelijke datum voor deze voorstelling was 26 maart 2020).

Bekend & Bescheiden

Het publiek heeft er even moeten op wachten maar Xander De Rycke is terug met een stand-up show. In zijn meest persoonlijke voorstelling tot nog toe vat hij samen wat iedereen gemist heeft de afgelopen jaren. Want, mocht u er nog aan twijfelen, Xander is zeker bekender geworden. Toch is hij nog steeds dezelfde bescheiden jongen gebleven.

Verwacht een twee uur durend spervuur aan observaties en verhalen uit zijn eigen leven die toevallig wel heel herkenbaar klinken. Bekend & Bescheiden is Xanders beste voorstelling en hij zou niet willen dat je het mist. Bescheiden als hij is.

Spitant, persoonlijker dan ooit en toch heel herkenbaar. Meesterlijk gebracht.
★★★★ (Het Nieuwsblad)

Website: http://www.xanderderycke.be

Facebook Xander De Rycke | Instagram Xander De Rycke | Twitter @xanderycke |  Youtube Xander De Rycke

Vegetarische barbecue (fragment uit vorige show ‘Quarter-life Crisis’):

 

Datum: 14 april 2022 20:00 - 22:00
Locatie: La Madeleine Brussel
Prijs: € 22 (incl. fees) koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie