(geannuleerd) Tom Van Dyck

Facebook event Plaats mij op wachtlijst uitverkocht

HET BEEST IN U

Deze voorstelling werd geannuleerd. Alle ticketkopers werden op de hoogte gebracht via het e-mailadres waarmee hun oorspronkelijke bestelling werd geplaatst. Voor verdere vragen, kan je terecht bij info@livecomedy.be.  

Transhumaan Mentor Tom Van Dyck doet al meer dan 20 jaar onderzoek naar de leef-, denk en doepatronen van dieren. Hij ontdekte wederkerende systemen die het succesverhaal van heel wat dieren verklaren. Op basis van dit onderzoek ontwikkelde hij een revolutionaire methode waardoor aards geluk, relationeel evenwicht en professioneel succes ook voor de mens binnen handbereik ligt. Een vernieuwde kijk op de homo sapiens met praktische tips die onmiddellijk toepasbaar zijn op ieders leven, in gelijk welke situatie.

Kom kennismaken met deze methode en reserveer nu je zitje voor de initiatiecursus.
Wees geen struisvogel die zijn kop in het zand steekt en ontdek: HET BEEST IN U

Bio
Tom Van Dyck schreef, regisseerde en acteerde in Van Vlees en Bloed, Met Man en Macht en Den Elfde van den Elfde. Hij speelde mee in successeries als Het Eiland, In de Gloria, Alles Kan Beter, Matroesjka’s, De Parelvissers, Safety First The Movie en Frits en Freddy. Dit televisieseizoen is hij te zien in De Bende van Jan de Lichte (VTM) en Over Water (VRT).

Credits
Tekst en Spel: Tom Van Dyck
Wetenschappelijk advies: professor gedragsbiologie Hans Van Dyck
Coach: Wim Helsen
Ontwerp: Stinus Van Grieken

Datum: 6 februari 2019 20:00 - 21:30
Locatie: 30CC Minnepoort Leuven
Prijs: €25,00 (incl. fees) uitverkocht

 

Plaats mij op de wachtlijst voor dit event

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie