Theo Maassen

Facebook Plaats mij op wachtlijst uitverkocht

SITUATIE GEWIJZIGD

Theo Maassen is een witte, heteroseksuele man van middelbare leeftijd. Dus moet hij sowieso zijn bek houden. Nu zijn andere mensen aan de beurt. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Theo vindt er nou eenmaal het zijne van. Dus doet hij wat hij niet laten kan: hij beklimt het podium en laat zijn gedachten de vrije loop. Maar is dat wel zo’n goed idee in deze tijd? Is dat niet vragen om moeilijkheden?

In zijn 10de solovoorstelling doet Maassen nog eenmaal zijn kant van het verhaal uit de doeken. Een ongemakkelijke maar hilarische monoloog over de opkomst en ondergang van de witte man.

Situatie gewijzigd is een spijtbetuiging, een pleidooi, een ode, een donderspeech, een klaagzang, een smeekbede, een schreeuw om aandacht, maar op de keper beschouwd toch vooral een laatste stuiptrekking…

Theo Maassen brengt zijn nieuwe show ‘Situatie Gewijzigd’ op 17 februari 2020 in Capitole Gent.

beeld: Krijn van Noordwijk

Opgelet: Capitole Gent vraagt een extra fee van €2,00 per ticket verkocht aan de balie. Zowel vooraf als op de showavond zelf.

Datum: 17 februari 2020 20:00 - 21:30
Locatie: Capitole Gent
Prijs: Online: €31,00 (incl. fees) ADK: €33,00 uitverkocht

 

Plaats mij op de wachtlijst voor dit event

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie