Say Something Funny

koop tickets

NIEUWE FILM VAN NIC BALTHAZAR WORDT OPGENOMEN VOOR EEN LEVEND PUBLIEK

De nieuwste film van Nic Balthazar, Say Something Funny, speelt zich af in de wereld van Stand-Up Comedy. Peter Van den Begin speelt een gevestigde comedian die geconfronteerd wordt met een jonge, rijzende ster binnen het comedy wereldje. Maar meer nog dan door de moordende concurrentie, wordt hij onderuit gehaald door zijn eigen knagende onzekerheid.

In de line-up show van de ‘Comedy Cruise’ reizen ook Barbara Sarafian, Rik Verheye, Leen Dendievel en Josse De Pauw mee, naast de ‘echte’ stand-up comedians, Kamal Kharmach, Veerle Malsschaert en Jeroen Leenders die hiermee een opgemerkt debuut zal maken als (een begenadigd) acteur.

Live-optredens tijdens opnamens
Bijzonder aan het project is het plan om de opnames van de comedy sequenties te doen voor een écht publiek tijdens drie echte live Stand-Up Comedy shows waarin de acteurs ook waarlijk een echt, betalend publiek zullen moeten zien te vermaken.
De live Stand-Up optredens vinden plaats op 20 en 21 augustus in de Groenzaal in Gent én op dinsdag 1 september in Theadrome Wilrijk. De beschikbare plaatsen voor de optredens worden verkocht aan 9Euro.

Wie graag die shows wil bijwonen kan kaarten reserveren via Live Comedy (www.livecomedy.be). Deelnemers worden dus niet enkel getrakteerd op een heel speciale comedy avond, maar ook op een opwindende blik achter de schermen van de Vlaamse cinema. Snel reserveren is wel de boodschap want de plaatsen zijn beperkt.

Say Something Funny wordt opgenomen tussen 17 augustus en 5 oktober (34 draaidagen), is geschreven en geregisseerd door Nic Balthazar en wordt geproduceerd door Peter Bouckaert voor Eyeworks Film & TV Drama, in co-productie met Entre Chien et Loup, Eyeworks Nederland, één en SCIO Productions. De film komt tot stand met de steun van VAF/Filmfonds, Screen Flanders, Het Stap Programma van Telenet, Kinepolis Film Distribution, de Franse gemeenschap, de Belgische tax shelter voor filmfinanciering en de Production Incentive van het Nederlandse Filmfonds. Filmverdeler is KFD (Kinepolis Film Distribution) die de film in het najaar van 2016 in de zalen brengt.

Datum: 20 augustus 2015 19:30 - 22:30
Locatie: Groenzaal Gent
Prijs: 9 euro koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie