Pieter Verelst

koop tickets
Omwille van de uitbraak van het coronavirus werd deze show verplaatst van 8 mei 2020 naar 12 februari 2021. Tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Alle ticketkopers worden gecontacteerd door Cultuurkapel De Schaduw.

Amai

Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen treedt comedian en acteur Pieter Verelst de wereld tegemoet. Na het winnen van Cameretten 2016 tourde hij met zijn succesvolle debuutvoorstelling “Mijn broer en ik” (vijf sterren in De Standaard) door Nederland en België. Zijn voorstelling “Amai” zit opnieuw vol met zijn typische humor en muzikale vondsten. Hij zoomt in op zijn generatie, materialisme, liefde, relaties en angst. Want amai. Het is toch allemaal wat.

De volledige voorstelling van ‘Mijn broer en ik’ is te bekijken op LiveComedyTV.

De pers over ‘Mijn broer en ik’:

  • ‘Groot komisch acteertalent’ (Theaterkrant)
  • ‘Briljant absurdisme … zelden was comedy zo spannend en onvoorspelbaar’ (De Standaard)
  • ‘Veel meer dan grappig … een cabaretvoorstelling die ik niet had willen missen’ (Theaterparadijs)

 De pers over ‘Amai’:

  • ‘Niemand wist ons dit seizoen zo in de ban te krijgen als Pieter Verelst, de meest talentrijke Vlaamse cabaretier in lange tijd.’ (De Standaard)
  • ‘Een voorstelling van Verelst is elke seconde spannend. 90 minuten lang hang je aan z’n lippen.’ (Theaterparadijs)
  • ‘Na zijn excellente debuutvoorstelling twee jaar geleden trekt Pieter Verelst in de voorstelling Amai opnieuw alle komische en muzikale registers open.’ (Het Nieuwsblad)
  • ‘Praatjes worden afgewisseld met liedjes, en er zit een strakke structuur in de voorstelling. Elk grapje, elke beweging (Verelst manoeuvreert zijn lichaam in alle mogelijke posities) en elk geluidseffect is perfect getimed.’ (De Standaard)
  • ‘Met ‘Amai’ zet hij zichzelf helemaal op de kaart als dé coming man van het Nederlandstalig cabaret. Dit was meesterlijk.’ (Theaterparadijs)

Datum: 12 februari 2021 20:30 - 22:00
Locatie: Cultuurkapel De Schaduw Ardooie koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie