Uitgesteld | Micha Wertheim

koop tickets
Deze voorstelling wordt uitgesteld wegens de maatregelen tegen het coronavirus. Meer informatie vind je hier.

Voor alle duidelijkheid

Tickets zijn te koop vanaf 9 juni 2019. Voor meer info, surf naar: http://www.cultuurcentrummechelen.be/podium/2019-2020/voor-alle-duidelijkheid

Prikkelend, tergend, ontregelend en tegendraads.

Na een korte afwezigheid is Micha Wertheim terug op het cabaret podium. Zoveel is Duidelijk.

Wat ook duidelijk is, is dat we in duidelijke tijden leven. Het is steeds duidelijker wie de vijand is, en waar die zit. Het is ook duidelijk dat er fouten zijn gemaakt en wie de fouten heeft gemaakt is ook wel duidelijk. Nu de feiten duidelijk zijn wordt de oplossing ook steeds duidelijker. Maar voor alles echt helemaal duidelijk is, is er eerst nog: Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid.

De pers over Micha Wertheim voor Zichzelf (2014):

Volkskrant (★★★★★): “Een duizelingwekkende voorstelling waarin hij het publiek op talloze manieren treitert, uitdaagt en op het verkeerde been zet. Onnavolgbaar en hilarisch. Fabelachtig mooi en uniek.”

NRC (★★★★★): “In dit met academisch vernuft opgetrokken spiegelpaleis zet het genie Wertheim ook zichzelf op virtuoze wijze gevangen. Dit is een voorstelling waar je eindeloos op blijft kauwen. Chapeau.”

Beeld: Gijsbert van der Wal

Datum: 19 maart 2020 20:15 - 21:45
Locatie: Stadsschouwburg Mechelen
Prijs: €18 (incl. fees) koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie