Lukas Lelie

(4.2/5)
Plaats mij op wachtlijst uitverkocht Schrijf een review

Ik doe mijn best

Lukas Lelie stapte in 2012 voor het eerst op een podium om te vertellen dat hij één en ander niet begrijpt en niet kan. In plaats van het hem uit te leggen, werd er met hem gelachen, wat hem al snel 3 comedyprijzen opleverde: de Lunatic Comedy Award, de Culture Comedy Award en Humo’s Comedy Cup. Aangezien het leven er vier jaar later niet veel makkelijker op geworden is, gaat Lukas nu volavond. Dat betekent extra veel onkunde, onbegrip en vooral heel veel jokes.

Sinds zijn zegeparcours doorheen het gemiddelde comedy-concours, werd Lukas redactielid van De Ideale Wereld en schreef en roastte hij mee in Achter De Rug. Ook etaleerde hij al zijn algemene kennis tijdens een passage in De Slimste Mens. Live verdiende hij dan weer zijn sporen als vast voorprogramma bij Steven Mahieu en Gunter Lamoot en als bezieler van een heuse cafétoer in samenwerking met Sander VDV en Edouard De Prez.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Sander VDV, een jonge comedian die taboe noch cliché schuwt. Hij kan zowel plat als doordacht, grof als gesofisticeerd genoemd worden.

Ondertussen ging hij in première met zijn nieuwe show, met een hoop geweldige recensies in de Vlaamse pers tot gevolg:

“Het is echt een salvo van grappen, moppen, jokes, gags (wat je ook wil), de ene na de andere.”
De Redactie

“Vanuit zijn schijnbare nonchalance creëert hij verrassende humor.”
De Standaard

“Lukas Lelie verheft de oneliner tot kunst.”
Het Nieuwsblad

“Een knap staaltje comedy.”
Cutting Edge

Datum: 14 maart 2018 20:00 - 21:30
Locatie: 30 CC Het Wagehuys Leuven
Prijs: €16 Schrijf een review uitverkocht

 

Plaats mij op de wachtlijst voor dit event

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie