Lieven Scheire | Extra show

Facebook laatste tickets
Omwille van de uitbraak van het coronavirus werd deze show verplaatst van 22 mei 2020 naar 4 juni 2021. Tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Alle ticketkopers worden gecontacteerd via mail.

Live in Nerdland: DNA – Succesvoorstelling!
Een entertainende theaterlezing over de menselijke genetica en hoe die heel binnenkort ook jouw leven gaat veranderen.

Het gaat razendsnel tegenwoordig in de wetenschap en de technologie. Ruimtevaart, robotica en menselijke genetica zijn maar enkele van de gebieden die met grote stappen vooruit gaan. Welke ontwikkelingen staan er te trappelen aan de uitgang van het lab om binnenkort ons dagelijkse leven binnen te treden? Lieven Scheire zoekt het voor je uit en vertelt er alles over.

In deze theaterlezing heeft hij het over ons DNA en hoe de genetica zowel ons zelfbeeld als onze medische toekomst ingrijpend aan het veranderen is. Met zijn enthousiasme voert hij jou door de wonderlijke wereld van de wetenschap vol waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën. Je hoeft geen zes diploma’s te hebben om Lievens wonderlijke verhalen te kunnen volgen. Hij weet als geen ander hoe hij een publiek moet boeien. Dankzij zijn ervaring als stand-upcomedian zal zelfs een leek wetenschap zonder meer interessant gaan vinden. Ook jongeren vanaf 16 jaar zijn welkom.

“Lieven Scheire is een heldere, grappige en bevlogen spreker in zijn theatercollege over DNA.”
– Algemeen Dagblad (NL) ★★★★★

Opgelet: Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend door Capitole Gent. Zowel vooraf als op de showavond zelf.

Datum: 4 juni 2021 20:00 - 21:30
Locatie: Capitole Gent
Prijs: € 26 (incl fees) | ADK + € 2 laatste tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie