Jan Jaap van der Wal – PREMIERE

Plaats mij op wachtlijst uitverkocht

Schoon // EXTRA VOORSTELLING IN ARENBERG OP 13 JANUARI 2018

De liefde tussen Jan Jaap van der Wal en zijn tweede thuisland België is nog niet bekoeld. Sterker nog, die is nog dieper geworden. Dus maakte de comedian een tweede show speciaal voor Vlaanderen: Schoon waarmee hij van december  2017 tot en met begin juni 2018 te zien is in theaters in Vlaanderen.

In Schoon gaat de Nederlander verder in op alles wat mooi is aan Vlaanderen. En pas op: de schoonheid kan ook zitten in de lelijke dingen. De rafelrandjes en scherpe hoekjes en uitgewreven vlekken. Ze zijn allemaal schoon. Het is maar hoe je er naar kijkt.

Met grappen die van absurditeit logica maken en van logica absurditeit, belooft ’t een schone avond te worden. We zien ons in ’t theater.

Over Jan Jaap van der Wal
Twee jaar geleden viel Vlaanderen als een blok voor de Nederlandse comedian Jan Jaap van der Wal en vice versa. Zijn eerste exclusief voor Vlaanderen gemaakte voorstelling De Nieuwe Belg kon rekenen op uitverkochte zalen overal waar hij speelde. Ook in de media was het moeilijk naast Jan Jaap te kijken: een vaste rubriek bij opeenvolgend Café Corsari op Eén en Siska Staat Op op Studio Brussel. Professioneel pleiter in Advocaat van de Duivel en roaster bij Achter de Rug. Om zijn indrukwekkende passage tot in de finaleweek in De Slimste Mens niet te vergeten, waar hij zowel z’n verbale kwaliteiten als zijn intelligentie kon showen. Sindsdien is hij een van de wisselende panelleden in De Ideale Wereld. Ondertussen woont Jan Jaap deeltijds in Antwerpen, de ideale uitvalbasis voor nog heel wat fijne samenwerkingen!

De pers over Jan Jaaps vorige voorstellingen:

“Deze vluchteling is een blijver.”
Het Nieuwsblad

“van der Wal weet persoonlijke anekdotes op te blazen tot groteske, slappe lach opwekkende proporties”
Het Parool

“Jan Jaap van der Wal is een meester in het mixen van ingrediënten”
De Volkskrant

 

 

Datum: 12 januari 2018 20:15 - 21:45
Locatie: Arenberg Antwerpen
Prijs: 19,50 EUR (incl. reservatiefee) uitverkocht

 

Plaats mij op de wachtlijst voor dit event

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie