Jan Jaap van der Wal & Kamal Kharmach

koop tickets

Het Openluchttheater Rivierenhof staat elk jaar garant voor zomers entertainment in openlucht. En dit jaar wordt het ook het toneel voor zomers gelach met twee revelaties uit comedyland, de ‘Nieuwe Belg’ Jan Jaap van der Wal en de spitsvondige Kamal Kharmach. Op zaterdag 30 juli staan de twee comedians samen op het podium. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 4 mei om 12u30.

Vlaanderen viel het afgelopen jaar als een blok voor deze über-sympathieke Nederlander. In zijn show De Nieuwe Belg gaf hij namelijk toe een beetje ‘gek’ of ‘zot’ te zijn van België. En die liefde was wederzijds… Een uitverkochte theatertournee en een uitzending van zijn show tijdens ‘Comedy Kings’ op Vier. Een vaste stek bij opeenvolgend Café Corsari en Siska Schoeters op Studio Brussel. Sinds kort ook professioneel pleiter in Advocaat van de Duivel en uw favoriete roaster bij Achter de Rug. En dan halen we enkel nog de meest succesvolle media-dates aan.

Jan Jaap besliste dan ook om een langdurige relatie aan te gaan met ons land. Hij zocht en vond een vaste stek in Antwerpen. Van daaruit moet hij maar gewoon de straat op om inspiratie te krijgen voor nieuw materiaal, dat hij sowieso met overtuiging zal brengen tijdens zijn voorstelling in het OLT! Een thuismatchke dus!

Kamal Kharmach was dit jaar zo wat dé revelatie in comedyland. We gaan het niet hebben over zijn indrukwekkende transformatie (-120 kg), maar wel over zijn zelfrelativerende, soms verlegen stijl waarmee hij in 2014 de jury van Humo’s Comedy Cup charmeerde tot in de finale.

Intussen staat de ex-teddybeer een pak scherper, maar aan aaibaarheid heeft hij niet ingeboet. Kamal is namelijk geen ‘angry young man’, maar een pacifistische positivo met humor als enige wapen om zijn publiek met de neus op maatschappelijke wantoestanden te drukken. Zoals het een ‘knuffelallochtoon’ betaamt.

Praktisch
Deuren: 19u00
Kamal Kharmach: 20u30
Jan Jaap van der Wal: 21u30

Datum: 30 juli 2016 20:30 - 22:30
Locatie: Openluchttheater Rivierenhof Antwerpen
Prijs: VVK €18,00 - kassa €22,00 koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie