Jan Jaap van der Wal – OLT Rivierenhof – Dernière

laatste tickets

SCHOON

‘SCHOON’ is de tweede show die comedian Jan Jaap van der Wal maakt speciaal voor en in Vlaanderen. De liefde tussen Jan Jaap en z’n tweede thuisland is nog niet bekoeld. Sterker nog, die is dieper geworden.

Vooral nieuwe thuisstad Antwerpen krijgt maar niet genoeg van Jan Jaap. Naast uitverkochte zalen over heel Vlaanderen met deze nieuwe show, mocht hij er al 2 uitverkochte Arenbergtheaters en één propvolle Roma op zijn conto zetten. Daarom breidt hij maar wat graag een uniek verlengstuk aan deze tournee: op 1 september in OLT Rivierenhof in Deurne. Mis deze kans niet om de comedian voor de allerlaatste keer deze sublieme voorstelling te zien brengen.

In SCHOON gaat Van der Wal verder in op alles wat mooi is aan Vlaanderen. En pas op: de schoonheid kan ook zitten in de lelijke dingen. De rafelrandjes, en scherpe hoekjes, en uitgewreven vlekken. Ze zijn allemaal SCHOON. Het is maar hoe je er naar kijkt. Met grappen die van absurditeit logica maken en van logica absurditeit, belooft ’t een schone avond te worden. We zien ons in ’t theater.

Over Jan Jaap van der Wal
Drie jaar geleden viel Vlaanderen als een blok voor de Nederlandse comedian Jan Jaap van der Wal en vice versa. Zijn eerste exclusief voor Vlaanderen gemaakte voorstelling, De Nieuwe Belg, kon rekenen op overal uitverkochte zalen. Ook in de media was het moeilijk naast Jan Jaap te kijken: een vaste rubriek bij opeenvolgend Café Corsari op één en Siska Staat Op op Studio Brussel. Professioneel pleiter in Advocaat van de Duivel, roaster bij Achter de Rug en kandidaat in De Slimste Mens. Bij die laatste vonden ze hem zo grappig, dat hij in het recentste seizoen als terugkerend jurylid mocht verschijnen. Verder blijft hij te zien als een van de wisselende panelleden in De Ideale Wereld hier bij ons. Hopelijk mogen we nog lang van zijn aanwezigheid in Vlaanderen genieten.

Pers over Jan Jaaps voorstellingen:
“Superieure standupcomedy van een ervaren rot in het vak”
(★★★★)De Standaard over ‘Schoon’

“De Englishman in New York van de Vlaamse comedy heeft de stem, de vertelstijl en de gebaren om in een paar zinnen alles en iedereen genadeloos uit te vergroten”
Knack Focus over ‘Schoon’

“Deze vluchteling is een blijver.”
Het Nieuwsblad over ‘De Nieuwe Belg’

“van der Wal weet persoonlijke anekdotes op te blazen tot groteske, slappe lach opwekkende proporties”
Het Parool

“Jan Jaap van der Wal is een meester in het mixen van ingrediënten”
De Volkskrant

Datum: 1 september 2018 20:00 - 22:00
Locatie: OLT Rivierenhof
Prijs: €19,50 (incl. fees) laatste tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie