Jacques Vermeire

Facebook event Plaats mij op wachtlijst uitverkocht

‘Van 7 tot 77’: De jonge god & de oude rot

Dertig jaar, een slordige tweeduizend voorstellingen en pak-weg één miljoen bezoekers nà Zaalshow I, kondigt Jacques Vermeire zijn zevende zaalshow aan: Van 7 tot 77. In Van 7 tot 77 luidt de oude rot van de volkscomedy een terugkeer in naar de typetjes én tegelijk neemt hij een wissel op een vrolijke toekomst met jonge god Ruben Van Gucht. Want…

Na zijn overrompelend succesvolle comeback met 5 voor 12 (2012) steekt Jacques Vermeire nog een sportief tandje bij en speelt hij met Ruben Van Gucht zijn jongste joker uit.
Ruben (31) van zijn kant imiteert de legendarische typetjes van Jacques al van in z’n kindertijd. Jeanke De Visser op familiefeesten. Mon Peeters op bivak. Zelfs Fonske Verzele op z’n eigen trouwpartij.
Jacques (66), notoir sportliefhebber, volgt Ruben al jaren op de voet. Dankzij het 30ste verjaardagsgeschenk van Radio 2 aan Ruben wijdt Jacques hem in in de wereld van FC De Kampioenen.

Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht versmelten hun wederzijdse respect en sympathie nu tot een avondvullend lachsalvo, getiteld Van 7 tot 77. De sportieve reporter vuurt de man van duizend-en-één smoelen aan tot zijn weergaloze core-business: hilarische typetjes. Het is nu al uitkijken naar nieuwkomers als kaasmeester Jean Van Tricht en Nonkel Geubels. Want… Het Kuifje van de Vlaamse media presenteert de Kapitein Haddock van de volkscomedy voor het publiek Van 7 tot 77.

Voor deze show zijn er ook exclusieve VIP-arrangementen te verkrijgen:

VIP-tickets (minstens per 2): 77,00€/ticket incl. reservatiekost: In dit ticket zit niet enkel je toegangsticket  op een premium zitplaats maar ook een glaasje cava tijdens de pauze backstage, in aanwezigheid van Jacques Vermeire en zijn entourage. Ook worden de VIP’s verwend met een gesigneerd exemplaar van het boek ‘De man met de pet‘ (t.w.v. 23 euro).

– 7 uur-tickets (minstens per 2): 177,00€/ticket incl. reservatiekost: Bij aankoop van dit pakket word je vanaf 17:30u verwelkomd in de zaal en kan je de soundcheck meemaken. Daarna eet je een hapje mee met Jacques en crew backstage. Tijdens de pauze krijg je een glaasje cava aangeboden in aanwezigheid van Jacques en entourage. Na de show is er opnieuw een drankje voorzien backstage én word je verwend met een gesigneerd exemplaar van het boek ‘De man met de pet‘ (t.w.v. 23 euro) én de gesigneerde DVD’s  van Jacques’ vorige shows ‘5 voor 12‘ (t.w.v. 10 euro) en ‘Na veel vijven en zessen‘ (t.w.v. 15 euro).

 

Datum: 30 november 2018 20:00 - 23:00
Locatie: 30 CC / Schouwburg Leuven
Prijs: 24 / 27 / 30 / 77 / 177 euro uitverkocht

 

Plaats mij op de wachtlijst voor dit event

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie