Hans Teeuwen

(4.2/5)
Plaats mij op wachtlijst uitverkocht Schrijf een review

In februari verkocht Hans Teeuwen op één dag 13 shows uit en in totaal gingen er die dag bijna 24.000 tickets de deur uit! Hij besloot nog een show toe te voegen om de vele mensen die op de wachtlijsten stonden een extra kans te geven om hem live aan het werk te zien, waardoor Hans deze zomer maar liefst 14 uitverkochte shows speelde in ons land. Hoog tijd voor een victory lap dus! Op 4 en 5 februari staat hij voor het eerst in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal en op 8 en 9 februari komt hij opnieuw naar Capitole Gent. Ook in Nederland plant hij een reprise tour, met als apotheose een show in Heineken Music Hall in Amsterdam. De ticketverkoop voor de Belgische shows start zaterdag 19 november om 10u00 op www.livecomedy.be.

ECHTE RANCUNE
Een bonte avond boordevol karaktermoord op belangrijke mensen en/of instituties.
Ook voor wijven.
Verder gaat Hans zich kwetsbaar opstellen en eerlijk praten over zijn eigen zwakheden zoals narcisme en een hardnekkige softdrugsverslaving.
Ook voor wijven.

HANS TEEUWEN
In 2011 stond Teeuwen op de planken met Spiksplinter. De 60.000 kaarten waren binnen een ochtend uitverkocht. Hij sloot de tour af met acht shows in de Heineken Music Hall. Opnieuw uitverkocht. In september 2015 bracht Hans het Nederlandstalige pop-album Popstukken uit, waarmee hij samen met zijn band The Painkillers langs de Nederlandse en Belgische clubs tourde. Hans’ laatste cabaretprogramma Echte Rancune, dat in mei 2016 in première ging, kon wederom rekenen op uitverkochte zalen. In de zomer van 2016 speelde hij voor 20.000 toeschouwers op Lowlands, waarna Teeuwen met Real Rancour een paar maanden lang door Engeland tourde en een lovende recensie van The Times aan zijn al overvolle prijzenkast mocht toevoegen.

TOURDATA REPRISE ‘ECHTE RANCUNE’
04 februari 2017 – Koningin Elisabethzaal, Antwerpen

05 februari 2017 – Koningin Elisabethzaal, Antwerpen
08 februari 2017 – Capitole, Gent

09 februari 2017 – Capitole, Gent

07 maart 2017 – Koningin Elisabethzaal, Antwerpen


Opgelet! Koop je ticket(s) enkel via www.livecomedy.be, waar je wordt doorverwezen naar Sherpa voor Capitole Gent en Ticketmaster voor de Koningin Elisabethzaal. De enige correcte aankoopprijs is €38,00 (incl. fees). Andere websites verkopen (vaak duurdere) namaaktickets, waarmee je geen toegang tot de zaal zal krijgen.

 

Datum: 4 februari 2017 20:30 - 22:00
Locatie: Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Prijs: €38 (incl. reservatiefee) Schrijf een review uitverkocht

 

Plaats mij op de wachtlijst voor dit event

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie