Freddy de Vadder

koop tickets

On Ice

Daar komt Freddy De Vadder aangegleden met alweer een nieuw spetterend avontuur: ‘Freddy on ice’! Zet je schrap voor een sensationele rit op de achtbaan van Freddy’s onvoorspelbare leven. Dankzij de ontwapenende choreografieën zweeft de eeuwig jonge held sierlijker dan ooit tevoren over het podium: entertainment gegarandeerd!

Tijdens deze spectaculaire avondshow – zijn zesde al – tast Freddy De Vadder voortdurend de grenzen tussen fantasie en werkelijkheid af. Zijn verhalen vol ontroering en liefde, spanning en lef houden jong en oud een betoverende spiegel voor. Durf jij mee door die spiegel te stappen? Wees dan welkom op deze wonderbaarlijke belevenis voor het ganse gezin, voor mensen met én zonder diploma.

Na een opgemerkte passage in het Studio Brussel-programma ‘Studio Kafka’ en zijn overwinning in Humo’s Comedy Cup moest professionele profiteur Freddy De Vadder plots aan de bak als stand-upcomedian. En met succes, want na twintig jaar toert hij nog steeds tot ver buiten de eigen contreien. Niemand wil een exemplaar in huis, maar elke toeschouwer hangt aan Freddy’s besnorde lippen als hij in ongekuist West-Vlaams tegen heilige huisjes schopt. Vanuit de onderbuik van de maatschappij komt de pinten drinkende kettingroker met choquerende, maar verrassend intelligente inzichten voor de dag.

In het najaar 2015 was Freddy De Vadder, het alter ego van Bart Vanneste (°1970), ook de centrale figuur van de nieuwe Canvas-serie “Bevergem”. Het idee en het scenario zijn ontsproten aan het brein van Vanneste himself, bijgestaan door enkele streek- en zielsgenoten.

Tekst & spel: Bart Vanneste
Idee & concept: Bart Vanneste & Thierry Lepoutre
Coach: Dries Heyneman & Wannes Cappelle
Licht & techniek: Dave Werbrouck
Productie & management: BB – Bram Bostyn

Datum: 6 april 2017 20:00 - 21:00
Locatie: 30CC Minnepoort Leuven
Prijs: €19 (incl. fees) koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie