Cultuurmarkt | De Niet Zo Serieuze Sprookjes

De Niet Zo Serieuze Sprookjes
All Stars XXL Live tijdens de Cultuurmarkt in Antwerpen

De Niet Zo Serieuze Sprookjes Podcast zag enkele maanden geleden het levenslicht en sindsdien gaat het hard. De ene hitlijst na de andere wordt veroverd, en sinds enkele weken zijn er ook live opnames waarbij in een sfeervolle set-up telkens de leukste sprookjes aan elkaar geïmproviseerd worden.

Vaste gastheer is Jeron Dewulf, wereldkampioen improvisatie, die steevast alle hilarische verhalen in goede banen leidt. Hij zal bijgestaan worden door deze toppers: Jan Matthys (dé Homo Turisticus), An Nelissen, William Boeva en Els de Schepper.

Waar je wel nu ook al zeker van op aan kan: hoe gek ook het verhaal, onze vertellers vinden sowieso een nog geschiftere moraal. En: de indrukwekkende Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience wordt ongetwijfeld het perfecte decor. Kom dan ook zeker eens langs om jouw lach te laten vereeuwigen tijdens deze eerste All Stars XXL Live editie in Antwerpen.

De ideale voorbereiding in afwachting van deze #DNZSS All Stars XXL Live?
Alle andere afleveringen bingeluisteren natuurlijk!

All Stars line-up!
11u00 – Jan Matthys
13u00 – William Boeva
14u00 – An Nelissen
15u00 – Els de Schepper

Datum: 25 augustus 2019 11:00 - 16:00
Locatie: Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience Antwerpen
Prijs: Gratis

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie