Comedy Night Fever

laatste tickets

Comedy Night Fever staat garant voor uitgeputte lachspieren, blauw gekletste dijen en bovenal humor van topniveau!
Deze avond belooft een unieke comedy-beleving te worden waarbij Jan Linssen zorgvuldig een avond aan elkaar praat waar niemand minder dan Jeroen Leenders, Raf Coppens en William Boeva het beste van zichzelf zullen komen geven. En uiteraard zal Jan zelf ook voor de nodige hilariteit zorgen.

Jan Linssen won in 2011 de Comedymania met nauwelijks ervaring als comedian, en sindsdien keek hij nooit meer achterom. Ondertussen deelde hij het podium al met o.a. Wim Helsen, Philippe Geubels en Bart Cannaerts. Daarnaast trok hij met zowel Kamal Kharmach als Jeroen Leenders mee op tournee als voorprogramma.

Jeroen Leenders valt haast niet samen te vatten in enkele zinnen. Dat u misschien nog niet van hem gehoord hebt, komt hoogstwaarschijnlijk omdat Jeroen absoluut niet in zelfpromotie geïnteresseerd is. Liever focust hij zich op zijn comedy, dat hij als een echt ambacht beschouwd. Niet gekend bij het grote publiek, maar vraag elke kenner uit de Lage Landen naar zijn favorieten en Jeroen zal er zeker tussen zitten. Stand-up comedy zoals het hoort te zijn.

Raf Coppens behoeft niet echt een introductie, hij is terug waar hij begon: tussen de mensen. Grappen over de actualiteit en het dagelijkse leven. Kort op de bal en licht bijtend. Geen poëtisch taalgebruik, eerder rechttoe, rechtaan. Het leven zoals het is, recht in uw gezicht gegooid. Opgejaagd door de moderne tijd. Om de tien seconden een pointe. Geen andere komiek doet beter. Verwacht dus geen meningen, geen boodschap, geen rode draad.
Enkel grappen.

William Boeva is met zijn volle 1m37 aan linkerzijde en 1m42 aan de rechterkant de grappigste dwerg der Lage Landen. Hij won in 2010 de 123 Comedy Award en de rest, zoals ze zeggen, is history. Boeva bewees de afgelopen jaren alvast dat hij meer is dan een grappige dwerg. Een reus in het comedylandschap, bijvoorbeeld. Hij komt graag bewijzen dat dat terecht is.

 

Deze voorstelling komt in verkoop in mei of juni.

Datum: 4 april 2019 20:00 - 21:30
Locatie: CC Het Gasthuis Aarschot laatste tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie