Bas Birker – 16u

laatste tickets

Bas Birker neemt dvd op in het Sportpaleis!

Bas Birker doet wat geen enkele Antwerpse comedian met Nederlandse roots hem ooit voordeed: optreden in het Sportpaleis! Op 27 december tovert hij de grootste zaal van het land om tot een intiem theater. Om de tour van zijn tweede theatershow ‘SOWIESO’ in stijl af te sluiten in zijn eigen woonplaats, om een waanzinnig decor voor zijn dvd te hebben, maar vooral: omdat het kan.

In januari 2015 ging Bas in première in CC Merksem, op 1,3 kilometer van zijn voordeur. En toen dacht Bas: “Hoe leuk zou het niet zijn om exact één kilometer daar vandaan de tour af te sluiten, in die andere gezellige zaal in ‘Maaaarksem’?”. En dus werd het idee voorgelegd bij het Sportpaleis zelf. En daar zagen ze er de humor wel van in. Tussen The Cure, The Red Hot Chili Peppers en Clouseau in, is er ook plaats voor Bassie!

En het plan is groots in zijn bescheidenheid: een theater voor één dag, op de vloer waar jaarlijks honderdduizenden mensen naar de groten der aarde kijken. Om zelf misschien een stapje te zetten richting absolute werelddominantie.

Wie Bas al heeft zien optreden weet dat je nooit op voorhand weet wat je kan verwachten. Hij improviseert erop los waardoor geen enkele show dezelfde is. En precies daarom zal hij twee keer optreden op 27 december: een matinee om 16u en een avondvoorstelling om 20u.

Kaarten zijn vanwege het intieme karakter zeer beperkt verkrijgbaar en in tegenstelling tot andere komieken die ooit optraden in het Sportpaleis zullen er geen extra optredens aan worden gebreid. Nog één keer gaat Bassie met zijn honderd All-Stars gewoon doen waar hij goed in is: spelen, improviseren, afgeleid raken, verder spelen en een paar schoenen weggeven. Gewoon, omdat het kan.

Het wordt SOWIESO een onvergetelijke gebeurtenis voor Bas én voor de 150 gelukkigen. Bestel dus nu je tickets voor het te laat! Tickets voor de avondvoorstelling vind je hier!

Datum: 27 december 2016 16:00 - 17:30
Locatie: Sportpaleis Antwerpen
Prijs: 17 EUR (incl. reservatiefee) laatste tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie