Bart Cannaerts

laatste tickets
Covid Safe Ticket Dit evenement maakt gebruik van het Covid Safe Ticket Plus. Klik hier voor meer informatie.
Omwille van de huidige maatregelen omtrent het coronavirus wordt deze show verplaatst van 27 mei 2021 naar 1 december 2021. Tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Alle ticketkopers worden gecontacteerd via mail door Tele Ticket Service. (De oorspronkelijke datum voor deze voorstelling was 19 november 2020). 

WE MOETEN NOG EENS AFSPREKEN

Ik had een hele hoop potentiële titels voor mijn nieuwe voorstelling, maar deze dekte het best de lading. En daarmee is die het dan ook geworden.
Voila.
Euh.
Dat was het eigenlijk.
Dus ja.
Goh.
Kaartjes kopen dan zeker?
 
Met tal van groeten,
Bart.

Na een break van zes jaar, is Bart Cannaerts eindelijk terug waar hij het liefste is: op een podium. Met zijn vierde avondvullende voorstelling. En daarin gaat hij doen wat hij het beste kan: verhalen vertellen over alles en liedjes zingen over niks. Geloof ons: daar wil je bij zijn.

Opgelet: Capitole Gent vraagt een extra fee van €2,00 per ticket verkocht aan de balie. Zowel vooraf als op de showavond zelf.

Datum: 1 december 2021 20:00 - 21:30
Locatie: Capitole Gent
Prijs: Online: € 24,00 (incl. fees) - ADK: € 26,00 laatste tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie