Arnout Van den Bossche

(4.5/5)
Plaats mij op wachtlijst uitverkocht Schrijf een review

Burn-out voor Beginners

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar de nieuwe zaalshow van Arnout Van den Bossche. In ‘Burn-out voor Beginners’ maak je kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen “meer komedie moest spelen dan op het podium”. Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffie drinken. Zijn belangrijkste taak was het tijdig bezorgen van een zakje paaseitjes aan de collega’s. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, is hij maar begonnen met zijn echte specialiteit: mensen observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof?

In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven maar mét flauwe moppen, de verkoper met ego-problemen, de politieker met de uitleg achteraf, de bazin van het 2de die elke middag alleen haar boterhammen opeet en natuurlijk de zwartwerkende collega die iedereen kent. Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je tips voor het overleven in die plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out. Herkenbare observatiehumor, waar jij en je vrienden of collega’s nog vaak aan zullen terugdenken.

Arnout Van den Bossche overtuigde in 2009 al de jury van Humo’s Comedy Cup (Urbanus, Guy Mortier en Tom Lenaerts) met zijn subtiele observatiehumor. Datzelfde jaar kaapte hij de hoofdprijs weg op het Deltion Cabaret Festival (NL) en in 2012 haalde hij een finaleplaats bij het VARA Leids Cabaret Festival (NL). Zijn vorige voorstelling “De Relatiefluisteraar” speelde meer dan 200 keer in België en Nederland en werd in primetime uitgezonden op Eén. Ook was hij te gast in tal van tv-programma’s, waaronder De Laatste Show en Zonde van de Zendtijd.

In de pers:
“Hou vooral Arnout in de gaten, want die maakte behoorlijk wat indruk!”
De Standaard

“Een verrassende Arnout Van den Bossche weet het publiek duidelijk te bekoren.”
Het Nieuwsblad

“De show zit steengoed in elkaar… De zaal speelt het interactieve spel mee en de formule werkt. Van den Bossche zet een act neer waar iedereen iets in herkent en smakelijk om kan lachen.”
Leidscabaretfestival.nl

Tekst en spel: Arnout Van den Bossche
Productie: 5to9 Management (Chris Verhaeghe)
Techniek: TheaTech
Creatieve input: Christophe Vandecaveye, Dimitri Desmyter, Toon Pauwels, Joost Van Hyfte en vele anderen.

Datum: 14 november 2018 20:15 - 21:45
Locatie: C-Mine Genk
Prijs: €17,00 (incl. fees) Schrijf een review uitverkocht

 

Plaats mij op de wachtlijst voor dit event

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie