Arjen Lubach

Facebook Plaats mij op wachtlijst uitverkocht

Arjen Lubach LIVE

Meer dan tien jaar speelde Arjen Lubach in wisselende formaties in kleine theaterzalen voor een nog kleiner publiek. Zijn televisie-avontuur bezorgde hem met Zondag met Lubach op VPRO een miljoenenpubliek , verschillende internationale virals, een Zilveren Nipkowschijf en de Televizierring (beide prestigieuze televisieprijzen) in Nederland.

Omdat bloed kruipt waar het niet gaan kan en er ook grappen te vertellen zijn die de televisiekijkers nooit zullen horen, is Arjen terug in het theater. Alleen. Tijdens Arjen Lubach LIVE is de tv-presentator en comedian persoonlijker dan ooit en pakt hij de draad op die hij ooit achterliet. Als die er nog ligt tenminste.

Voor het eerst ooit komt de Nederlandse presentator, schrijver, muziekproducent én cabaretier solo naar Vlaanderen. Op 12 maart 2019 overtuigt hij het Vlaamse publiek in Arenberg Antwerpen van zijn LIVE kunnen. Of hij bang is dat mensen voor een soort Zondag met Lubach live komen? “Dat kan. Als het goed is, is het alsnog leuk natuurlijk, maar een-op-een Zondag met Lubach wordt het inderdaad niet. Dat is hyperactueel en beeldend. (…) De theatershow wordt veel tijdlozer. Bovendien past het deskje niet in mijn auto.”

Datum: 12 maart 2019 20:15 - 21:45
Locatie: Arenberg Antwerpen: De Grote
Prijs: €26,50 (incl. fees) uitverkocht

 

Plaats mij op de wachtlijst voor dit event

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie