Ann Helena Kenis

(4.1/5)
Facebook koop tickets Schrijf een review

Op het randje

Eerste publiekreacties:
“Ik heb vanavond de beste voorstelling van afgelopen seizoen gezien en dat was die van u. (…) Wat heb ik genoten. Van u. Van de grappen. Van de liedjes. Uw dansjes en vrijheid.”
“Het was echt super goed… We hebben veel gelachen, ons top geamuseerd. Bedankt voor een heel ontspannende avond. Blijf vooral doen waar je goed in bent: mensen een goed gevoel geven!”

Wil jij ook:
– massa’s vrienden?
– meer geld verdienen?
– knapper, slanker en strakker zijn?
– fluitend naar je werk gaan?
– een tiptop huishouden?
– al het bovenstaande?

Kortom: je wil graag perfect(er) zijn? Dan heb je vast en zeker al wel eens op het randje gestaan. Niet van een zwembad ofzo, maar op het randje van je goesting in nòg meer en nòg beter.

De knotsgekke cabaretière Ann Helena Kenis brengt haar derde humoristische en muzikale onewomanshow: Op het Randje.  Ze vertelt over boezems en ontboezemingen, het ontstaan van all you can eat-restaurants en sociale stress in de supermarkt en overal elders.  Oh ja, en er zijn ook nog problemen op de BBQ van de tennisclub. Bonus: 10 (!) leuke liedjes.

Over Ann Helena Kenis
Enkele jaren geleden ruilde Ann Helena Kenis haar job bij een grootbank in voor het artiestenbestaan op de bühne. Sindsdien raast ze als een sympathieke en energieke wervelwind van optreden naar optreden. Enkele highlights: winnares Cabaret Concours Vlaanderen en Nederlandse Parkstad Cabaret Festival (2013), finalist in Belgium’s Got Talent (2015), een bomvolle dernière van haar vorige show Lof der Zotheid in Theater Elckerlyc en de release van haar eerste gelijknamige album met als topsingle De Kringloopwinkelvrouw (2016). Maar kom vooral zelf het geheim achter de formidabele Ann Helena ontdekken!

Datum: 10 januari 2019 20:15 - 21:45
Locatie: Arenberg Antwerpen: De Grote
Prijs: €15,50 (incl. fees) Schrijf een review koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie