Puppetry of the Penis

Australië. Canada. Nieuw-Zeeland. West-End in Londen. Broadway in New York. De Puppetry of the Penis vulde al theaters over de hele wereld. Sinds 2010 opnieuw leven ingeblazen met een nieuwe generatie puppeteers en nu in 2015 te zien in Vlaanderen!

Wat ooit begon als grappige kalenders die verkocht werden in garages en guestperformances op vrijgezellenfeestjes, is ondertussen uitgegroeid tot een  wereldwijd fenomeen. De puppeteers en bijbehorende dick tricks zorgen telkens voor een grappige en verrassende show. Hilariteit verzekerd, wanneer bijvoorbeeld de bekende hamburgertruc de revue passeert.  Of laat je verrassen door enkele nieuwe staaltjes penisgymnastiek.
Genitale origami zou de lading echter niet volledig dekken. Rasperformers Christopher Cannon en Rich Binning, beiden opgeleid aan de kunstacademie en met heel wat acteerervaring, zorgen voor een onvergetelijke avond. Met een bijna kinderlijke trots pronken ze graag met hun speciale skills. Charmant, schattig en altijd grappig.
De shows staan er steevast om gekend in groten getale vrouwen naar de zalen te lokken, maar laat één ding duidelijk zijn: ook mannen zijn meer dan welkom. Uniek in Vlaanderen en zeker een aanrader. Dit moet u echt gezien hebben!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie