Maarten Westra Hoekzema

Toen eindelijk alles lukte

 

Als we alles kunnen krijgen wat we willen, waarom zijn de meeste levens dan zó?

Zijn hele jeugd werd Maarten Westra Hoekzema doodgegooid met. ‘Alles kan, als je maar wil’, ’the sky is the limit’ en ‘geluk zit in jezelf’. Lang kreeg hij maar niet wat hij wilde. Hij was een echte aanmodderaar verteerd door schuldgevoel, waardoor hij steeds ongelukkiger werd en zich vervolgens nog schuldiger voelde.

Op een dag keerde het tij. Bij zijn recentste voorstelling Tired Of Being Young zaten de zalen voller, waren de reacties enthousiaster dan ooit tevoren en de recensenten lovend. Hij ontmoette de vrouw van zijn leven en kocht zelfs een huis. Op de dag dat dit tot hem doordrong, begon hij antidepressiva te slikken.

In Toen eindelijk alles lukte vraagt Maarten zich af: wanneer is een leven gelukt?

Boekingsperiode seizoen 22 – 23: vanaf oktober 22 beschikbaar

 

Pers over Maarten Westra Hoekzema
Maarten is een geboren verteller. Als verhalend cabaretier weet hij van a tot z te boeien. Wat Maarten ook vertelt, het publiek hangt aan zijn lippen. Zonder dat hij uitdrukkelijk op zoek is naar de grap valt er in deze voorstelling meer dan genoeg te lachen. Sommige stukken zijn in hun absurditeit ronduit hilarisch. De grappen vloeien natuurlijk voort uit het verhaal en daarmee is hij in de stand-upperige cabarettrend een aangename uitzondering. (**** Cabaret.nl)
Naar deze guitige en ontwapenende verteller luisteren en kijken, is genieten.. (**** Theaterkrant.nl)
Een (h)eerlijke vertelling (**** De Standaard)
Tekst en spel: Maarten Westra Hoekzema
Regie: Johan Petit
Lichtontwerp: Sander Salden

Foto’s
Zwart wit: Alexia Leysen
Kleur:  John Heidema

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie