Kamal Kharmach

Het jaar van … 
– een nieuwe oudejaarsconference – 
 
In 2019 zal Kamal Kharmach voor de eerste keer op het jaar terugkijken, in zijn allereerste oudejaarsconference:
Waarover hij het gaat hebben moet nog gebeuren, maar met een jaar waarin de klimaatjongeren zijn rechtgestaan, de verkiezingen weer voor saaie televisie zorgde en Andre Hazes ook ons land is binnengevallen weten we nu al dat er genoeg stof is om over te praten. Of te lachen. Of te huilen.

 

Over Kamal Kharmach:

Sinds Kamals deelname aan Humo’s Comedy Cup gaat het snel voor deze immer sympathieke en energetische comedian. Naast tv-werk voor en achter de schermen en het uit de grond stampen van de Antwerpse comedyclub Lebowski’s, heb je hem zeker zien passeren in één van de volgende formats:  De Slimste Mens, Mag ik u kussen, Van Gils en Gasten,  De Allesweter, Everbody Happy, De Drie Wijzen, … Daarnaast presenteert Kamal nu zelfs zijn eigen tv-programma “Het Collectief Geheugen”.
Na het succes van Kamals eerste zaalshow De schaamte voorbij komt Kamal in 2019 met zijn eerste eindejaarsconference op de proppen.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie