Jeron Dewulf

Er was eens… Jeron Dewulf

Het leven is geen sprookje, dat weet iedereen. Maar soms verwachten we nog wel een prins op het witte paard of zouden we stiekem ook een kabouter willen tegenkomen die ons drie wensen gunt. In “er was eens Jeron” toetst Jeron de harde realiteit tegenover het parallelle universum van de sprookjes. We gaan lachen met wolven, prinsessen en opgegeten grootmoeders en misschien eindigt de avond wel met “en ze leefden nog lang en gelukkig”.

In zijn nieuwe voorstelling zoekt Jeron meer en meer de grenzen tussen improvisatie en comedy op. Via de klassieke structuur van een sprookje houdt hij ons een spiegel voor en bekijkt hij de wereld door een unieke bril.

 

Over Jeron Dewulf

Jeron Amin Dewulf Leiva is een acteur, improvisator, comedian, trainer, bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’ op 2BE. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn. Hij leidde al verschillende improvisatiegezelschappen en treedt hiermee regelmatig op in het binnen- en buitenland. Enkele jaren geleden begon Jeron ook als stand-up comedian. Hij combineert impro met stand up en speelde in Vlaanderen en Nederland reeds op diverse podia.

 

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie