Comedy Night Fever

Op de Comedy Night Fever schotelen we jullie een kant-en-klare comedyavond voor, bestaande uit 3 comedians en één MC die alles aan elkaar praat. Een unieke kans om meerdere artiesten op 1 avond aan het werk te zien. We geven het woord aan enkele ervaren acts die het publiek gegarandeerd aan het lachen krijgen. Daarnaast krijgt ook jong en aanstormend talent hier een kans om podiumervaring op te doen, maar ook het publiek de kans om hen als eersten te ontdekken.

Verwacht met andere woorden een goed gevulde avond waarin de lachspieren danig op de proef gesteld zullen worden, helemaal verzorgd door Live Comedy. Plezier gegarandeerd!

Behoren alvast zeker tot de comedy-vijver waaruit Live Comedy artiesten vist: Jeroen Leenders, Jan Linssen en Tim Goditiabois. De verdere line-up maken we later bekend, maar die zal verschillend zijn voor de twee speelperiodes (najaar 2018 en voorjaar 2019).

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie