Javier Guzman - Ga-Bie-Jer

Gemiddelde rating:
(4.3/5)
45 reviews
Rating samenvatting (45 reviews)
17
26
0
2
0

schitterend

't Schaliken Herentals - 27/04/2017
Geschreven op 15/05/2017 door Lenka

Schitterend

S C H I T T E R E N D

30CC/schouwburg Leuven - 26/04/2017
Geschreven op 09/05/2017 door Hermi

Zie titel.

Kende die man niet maar aangezien ik in de schouwburg werk en af en toe naar de voorstelling kan gaan kijken heb ik hem ontdekt. Volgende keer koop ik een kaartje. Zeker weten.

Cru maar leuke confrontatie

C-Mine Genk - 28/04/2017
Geschreven op 04/05/2017 door Eddy Vreys

Ik volg Javier Guzman – Ga-Bie-Jer al een heel tijdje. Ik ben niet meteen een ‘fan-fan’ van hem. Maar kan weet zijn aanpak te waarderen/pruimen. Ik wist wat mij te wachten stond.

Javier heeft mij weer aangenaam weten te verrassen. Hij is cru in zijn bewoordingen en aanpak. Maar het is nooit erg confronterend, kwetsend of ‘uitlachmaatschappij’-achtig.

Hij weet zijn de onderwerpen enerzijds precies te fileren maar anderzijds omarmt hij dit met zijn haast kinderlijke vertelwijze, gedragingen en goed doordachte handelingen.

Deze combinatie werkt lustig – nooit verluchtend – speel met een ernstige maatschappelijke visie.

Een mens moet soms eens zachtjes aan zijn oren getrokken worden voor hij begint te luisteren. Zodat hij er op zijn minst moet overdenken.

Dit is was Javier doet. Mooi! Toch? Meer moet dat niet zijn.

Een enorme meevaller

't Schaliken Herentals - 27/04/2017
Geschreven op 03/05/2017 door Dany

Ook al hebben we deze voorstelling gekozen omdat de Bourla in Antwerpen op 27 april uitverkocht was, we hebben het ons niet beklaagd. Javier is bijzonder humoristisch, speelt perfect in op het publiek en kan een mooi stukje acteren; zijn stem is een prima instrument.

Heerlijk grof en politiek incorrect!

Arenberg Antwerpen - 29/04/2017
Geschreven op 03/05/2017 door Marquis Marc

Lang geleden dat ik nog eens zo kunnen lachen heb, zowel met stand-up comedians in het algemeen als met Javier Guzman in het bijzonder? Zijn vorige shows gingen (nog) altijd een beetje gebukt onder een wat melancholische en licht getormenteerde sfeer, maar dit keer gooide hij zoals in zijn beginperiode gewoon alle remmen los. Zalig! Heerlijk politiek incorrect zonder echt te schofferen. Zo moet humor zijn! :-D

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie