Jeroen Leenders

koop tickets

Jeroen Leenders
The Jeroen Leenders Experience

Jeroen Leenders is ondertussen een vaste waarde in het stand-upcomedycircuit. Toch wil hij het spannend blijven houden en introduceert hij dit jaar The Jeroen Leenders Experience in zalen over het hele land. Verwacht zeker geen braafjes uitgewerkt verhaal of rode draad. Verwacht geen geniaal in elkaar geknutselde kunstwerkjes. Lower your expectations en je zal worden omvergeblazen door zijn pure, ruwe en totaal gestoorde visie op mens en maatschappij.

Leenders liep tot nu zo goed als hij kon bedeesd mee met zijn quasi jaarlijkse volavondvoorstellingen in theaters en culturele centra. In zijn zelf uitgevonden format van deze experience zal hij dan ook eindelijk eens alle remmen echt kunnen loslaten. Zonder blad voor de mond. Zonder dat vorm invloed heeft op inhoud. Op The Jeroen Leenders Experience kan je jezelf niet voorbereiden. Vast staat dat hij je (op eigen risico) meeneemt in de donkere krochten van zijn heelal, en die zijn vooraf niet te voorspellen. Elke keer een unieke belevenis.

Pers over  Jeroen Leenders en vorige voorstellingen:
“Groot is zijn mond. Klein zijn compromisgehalte.”
Focus Knack

“Superieure stand-up comedy met een gitzwart randje”
Het Nieuwsblad

“Gek en geniaal.”
Peter Decroubele (De Redactie)

Datum: 20 oktober 2017 20:00 - 21:30
Locatie: CC De Kern Wilrijk koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie