Gentse Feesten – Jeroen Leenders & Friends

laatste tickets

Feat. Jasper Posson en Jens Dendoncker

Tijdens een standaard show van Jeroen Leenders neemt deze oldschool stand-up comedian hoogstens een hoofd vol hilarische hersenkronkels en een micro mee on-stage. Tijdens Jeroen Leenders & Friends deze Gentse Feesten brengt hij daar echter verandering in. Hij maakt plaats voor jong talent waar hij zelf fan van is en duwt hen in de meer dan verdiende spotlight. Na de pauze trakteert hij je evenwel op genoeg eigen straf materiaal, geen zorgen.

Op het appel voor deze laatste avond: de -up and coming- Jasper Posson (recentelijk ook winnaar van de Lunatics Comedy Award), comedyprijsbeest Jens Dendoncker (Winnaar Humorklas Radio 2, Lunatics Comedy Award én Humo’s Comedy Cup) en Latif Ait.

Jasper Posson
Jasper Posson omschrijft zichzelf in 3 woorden: hilarisch, knap, en bescheiden. Zijn stijl werd ooit door een collega beschreven als het buitenechtelijke kindje van Michael Van Peel en Alex Agnew. Hij lacht graag met verzuurde politici, onromantische zee-otters en Antwerpenaren die zichzelf te serieus nemen.

“Een groot talent waar we nog veel van gaan horen, en een heel flinke jongen!” 
De mama van Jasper

Jens Dendoncker
Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om de podia in Vlaanderen te bestormen. De winnaar van Humo’s Comedy Cup 2016 wordt door mening jurylid en comedyfan geprezen vanwege zijn ‘hoge aaibaarheidsfactor‘en ‘geloofwaardig, ijzersterk spel‘. Hij brengt niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid mee, maar ook zijn beste grappen.

Datum: 23 juli 2017 20:30 - 22:00
Locatie: Foyer Theaterzaal - Vooruit Gent
Prijs: €12 (incl. fees) laatste tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie