Gentse Feesten – De 3 Wijzen Live

koop tickets

Elke zondagavond zit Vlaanderen opnieuw voor de buis gekluisterd, voor de nieuwe De 3 Wijzen. Verkies je toch het origineel met  Jacques Vermeire, Walter Grootaers, Gerty Christoffels & Kurt Van Eeghem? Dan hebben we goed nieuws! Sinds dit theaterseizoen toeren De 3 Wijzen, ondertussen eerder De 3 Grijzen, weer samen voor een live versie van het hilarische BRT-programma van de jaren ’90. En ze komen ook met plezier De Gentse Feesten opleuken, op 23 juli in de Vooruit in Gent!

De 3 Wijzen waren in de jaren negentig een vaste waarde op de toenmalige BRT met hun wekelijkse topquiz. Ook toen was het geen standaard studio-programma. Integendeel, De 3 Wijzen reisden het Vlaamse land rond voor opnames in culturele centra en feestzalen. Nu zijn ze dus helemaal terug en komen deze absolute toppers opnieuw naar u toe om een u onvergetelijke avond amusement te brengen.

Hun onverwoestbare cultstatus danken De 3 Wijzen onmiskenbaar aan hun panelleden Jacques, Gerty, Walter en presentator Kurt. Want, net zoals De Drie Musketiers zijn ook De 3 Wijzen met z’n vieren. Het is dit kwartet dat met veel enthousiasme voor een avond vrolijke nostalgie zal zorgen.

De voorstelling bestaat uit twee delen van een vijftigtal minuten. Voor de pauze gaan De 3 Wijzen aan de hand van anekdotes en herinneringen in op hun roemrijke verleden voor en achter de schermen van het legendarische programma. Na de pauze doen De 3 Wijzen waar zij nog altijd in uitblinken: de panelquiz, met kandidaten uit de zaal. De winnaars krijgen vanzelfsprekend eeuwige, lokale roem.

Reportage uit het Eén-journaal naar aanleiding van de première:

D3W-journaal

In april deden De 3 Wijzen het nog een keer op Eén, voor het goede doel. De hoogtepunten kan je hier nog eens bekijken:

D3W-play

Datum: 23 juli 2017 20:00 - 22:00
Locatie: Vooruit Gent
Prijs: €16 - 26 (incl. reservatiefee) koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie