2014 – 2015

Geen Idee

Na 2 succesvolle seizoenen van bijna 200 shows door België en Nederland is Jeroen Leenders helemaal klaar voor zijn 2de avondvullende show. Op 6 jaar tijd heeft Jeroen een reputatie opgebouwd die hem vooruitsnelt. ‘Die kerel is echt gek!’ is een veelgestelde diagnose.

Hij heeft zichzelf tot doel gesteld zo weinig mogelijk moppen te vertellen. “Ik vertel liever gewoon over mijn werkelijkheid. Maar dan liefst op een zo hilarisch mogelijke manier.” Aldus Jeroen over zijn ultieme streven.

Nu vraagt men naar een opvolger, een nieuwe show en waarover die zal gaan.

In alle eerlijkheid: Geen idee.
‘Geen idee’ is het eerlijkste antwoord ter wereld en als mensen oprechter zouden zijn, zou je dat vaker als antwoord krijgen.
Jeroen is eerlijk en daarom is ‘Geen idee’ dan ook de naam van zijn nieuwe show.

Dit nieuwe bedenksel van Jeroen werd uitvoerig ge-try-out in het voorjaar 2013 en is nu klaar om op het publiek los te laten. Als tip van de sluier kan er gezegd worden dat het gaat over de dingen die zo voor de hand liggend zijn dat niemand ze nog opmerkt.

Tot snel.
Maar wanneer precies?
Geen idee.

A5

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie